OVER KARLIJN

Mijn naam is Karlijn Verhage-Van Mulken, (kinder) diëtist en eigenaresse van de praktijk Diëtist KARLIJN. In 2015 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Voeding heeft me altijd al geïnteresseerd en ik sta ook graag in de keuken om nieuwe recepten te proberen. Dit was dan ook de voornaamste reden dat ik startte aan de opleiding.

Tijdens mijn opleiding zag ik dat er veel verschillende mensen, met vaak diverse medische klachten, veel baat hebben bij aanpassingen in hun voedingspatroon. Ik vind maatwerk hierbij erg belangrijk. Iedereen is anders en heeft ook andere voeding nodig. Daarnaast vind ik het belangrijk om het totale plaatje aan te pakken. Het gaat niet alleen om een advies, maar ook om een verandering van voedingsgedrag en leefstijl. Hier heb ik me tijdens de minor Health, Sports & Lifestyle verder in verdiept. 

Ik vind het een uitdaging om iedereen een zo passend mogelijk advies te geven!


Kwaliteit

Om de kwaliteit van mijn praktijk te waarborgen sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Dit register stelt verschillende opleidings- en kwaliteitseisen aan mijn kennis en handelen. Om mijn kennis up-to-date te houden volg ik verschillende bijscholingen en cursussen.

 

Geplande bijscholingen/cursussen:

februari 2020 – april 2020Eetproblemen bij jonge kinderen (post-hbo)

Gevolgde bijscholingen/cursussen:

oktober 2019 – januari 2020Kindervoeding & Kinderdiëtetiek (post-hbo)
september 2017 – juni 2018Orthomoleculaire voedingsleer & therapie
september 2017Dialoog over Koolhydraten
februari 2014 – juni 2014Quality of Life coach